Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: «Освітяни Києва вчасно отримали заробітну плату»

27 березня 2020 року, 17:31

Сьогодні всі столичні вчителі, вихователі та працівники закладів освіти отримали заробітну плату. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Попри важку епідемічну ситуацію та обмежувальні заходи, що були запроваджені в місті, усі столичні працівники шкіл і дитсадочків отримали заробітну плату. Завдяки їм освітній процес для дітей триває в дистанційному режимі, а телеуроки на ТРК «Київ» щодня набирають популярності. Я хочу запевнити, що й надалі всі працівники київських шкіл та садочків можуть бути впевненими у своєчасній виплаті заробітної плати», – зазначив Валентин Мондриївський.

Крім того, педагоги, які атестуються у 2019/2020 навчальному році, отримають електронні Свідоцтва про підвищення кваліфікації. Близько 8 тисячі педагогів київських закладів освіти, які пройшли підвищення кваліфікації за Програмою №1 (педагоги, які атестуються у 2019/2020 н. р.) до 27 березня отримають електронні версії своїх свідоцтв – їх надішлють на електронні адреси районних науково-методичних центрів.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]