Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Начальник поліції Києва Андрій Крищенко, що захворів на короновірус, почувається нормально, лікується і дистанційно працює»

27 березня 2020 року, 16:20

Мер Києва Віталій Кличко спілкувався телефоном з керівником столичної поліції Андрієм Крищенком, який захворів на короновірус. За словами мера, Андрій Крищенко, якого госпіталізували в Олександрівську лікарню, почувається нормально, лікується і продовжує працювати – дистанційно. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко під час ефіру на телеканалі ZIK.

«Справді, кілька співробітників поліції Києва, в тому числі і начальник поліції міста пан Крищенко, захворіли на коронавірус. Я спілкувався з ним телефоном. Він перебуває у бадьорому настрої і продовжує виконувати свої обов’язки дистанційно. Хочу сказати, що всі хворі кияни, в кого діагностували коронавірус, отримують необхідну медичну допомогу», – сказав Віталій Кличко.

Він нагадав, що місто підготувало 7 опорних лікарень, які, в разі потреби, можуть приймати хворих на коронавірус. У цих медзакладах розгорнули близько 500 ліжок. А у випадку екстреної необхідності, Київ може розгорнути 7 тисяч додаткових ліжок.

«Я сподіваюся, що такого найгіршого сценарію в нас не відбудеться. Також хочу в черговий раз наголосити: ми надаємо і будемо надавати кваліфіковану медичну допомогу всім, хто її потребуватиме. Незалежно від посад чи грошей», – підкреслив Віталій Кличко.

Він котре закликав киян дотримуватися правил і рекомендацій тимчасових обмежень. І без нагальної потреби не виходити на вулиці.

«Подивіться, до чого нехтування правилами призвели в Італії та Іспанії. Там сьогодні не вистачає місць у лікарнях. І це – страшно!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]