Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: «Школа № 7 та 223-й садочок на Солом’янці продовжать роботу»

11 травня 2019 року, 12:43

Розташовані поруч із провулком Платонівським, 6 спеціалізована школа № 7 і дитячий садочок № 223 працюватимуть у звичайному режимі. Про це заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Дитячий садок та школа будуть функціонувати у звичайному режимі, а саме: готуватися до перебування дітей у літній період та приймати нових школярів у наступному навчальному році. Будь-яка інформація про закриття цих освітніх закладів є неправдивою. А отже комусь вигідно «підпалювати» громадську активність навколо резонансних об’єктів нашого міста. Але ми не дамо маніпулювати питанням безпеки наших дітей. Тому звертаюсь не тільки до батьків, а й усіх киян – довіряйте виключно тій інформації, яка надходить із офіційних джерел, – від міської влади», – заявив Валентин Мондриївський.

Що стосується порушень пожежної безпеки, які дійсно були виявлені під час перевірки у спеціалізованій школі № 7 ще у 2017 році і стали приводом для судової справи, то над їх усуненням вже працюють, і ці роботи на фінальній стадії.

«На контролі у міста усунення всіх порушень пожежної та техногенної безпеки у школах Києва. Процес дещо ускладнюється під час активного навчального процесу та через необхідність додаткового фінансування, яке потребують такі школи. Це наші з вами діти, і ми маємо їм забезпечити максимальну безпеку», – додав заступник голови КМДА.

На сьогодні столичні заклади освіти мають найсучасніші засоби протипожежної безпеки в Україні і найменший відсоток порушень у країні у цьому напрямі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]