Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: «Столичні освітні заклади готові до опалювального сезону»

27 вересня 2019 року, 11:24

Відповідно до потреб у рамках підготовки до нового осінньо-зимового періоду 2019-2020 років у столичних закладах освіти проведено роботи з заміни систем опалення; капітального ремонту інженерних мереж; капітального ремонту (модернізація) обладнання індивідуальних теплових пунктів, капітального ремонту покрівель, фасадів та заміни вікон. Про це заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський під час розширеного засідання Колегії Київської міської державної адміністрації.

«Майже всі заклади освіти нашого міста готові до нового опалювального сезону. 100% актів готовності ми отримали у Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Оболонському, Печерському, Подільському, Святошинському та Солом’янському районах. З проблемних питань залишилися 3 школи Шевченківського району, але і вони вже у найближчий час будуть готові до підключення», – заявив Валентин Мондриївський.

До того ж він зазначив, що з наступного року планується залучити нові підходи до планування модернізації, капітального відновлення та реконструкції шкіл.

«Для того, щоб більш ефективно фінансувати й визначати об’єкти, які потребують капітального, чи поточного ремонтів, необхідно змінити логіку планування. Ми сформуємо пріоритетність, щоб розуміти, що необхідно фінансувати, у першу чергу, та де можуть бути слабкі місця», – додав заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]