Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: У Деснянському районі з’явиться профільний ліцей

23 вересня 2021 року, 13:21

У Деснянському районі перейменують та змінять тип одного із закладів освіти. Таке рішення прийняли сьогодні на пленарному засіданні Київради. За нього проголосували 75 депутатів.

За словами заступника голови КМДА, депутата Київради Валентина Мондриївського, вечірню (змінну) школу II-III ступенів № 18 Деснянського району перетворять на «Ліцей №  18», що відповідає вимогам Закону України «Про повну загальну середню освіту».

«Завдяки цьому рішенню, ліцей №  18 забезпечуватиме здобуття профільної середньої освіти для учнів 10-12 класів. Одночасно з тим, ті школярі, які наразі навчаються у 7-9 класах цього закладу, матимуть змогу довчитися та отримати свідоцтво про базову загальну середню освіту. Новий же набір у ці класи вже не здійснюватимуть», – розповів Валентин Мондриївський.

Він додав, що в Києві й далі приводитимуть типи та назви закладів освіти до норм нового освітнього законодавства, у якому наразі відсутні такі назви як вечірня школа, школа-дитячий садок, навчально-виховний комплекс тощо.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]