Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: У Києві на карантин зачинені 2 школи та 4 дитсадки

15 грудня 2020 року, 12:35

У столиці на карантин зачинені 2 школи та 4 дитсадки. Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Усе ще на самоізоляції перебувають 686 класів із 229 шкіл, наразі вірус вразив 0,35% школярів та 2,08% вчителів. Також через виявлені випадки захворювання на COVID-19 зачинено 148 груп у 123 дитячих садочках. Заповненість останніх – 42,4% від спискового складу вихованців», – зазначив Валентин Мондриївський.

Він нагадав, що до зимових канікул залишилося півтора тижні, а після свят усі навчальні заклади перейдуть на дистанційну роботу на період локдауну. За рішенням уряду тільки дитячі садочки працюватимуть у звичному режимі.

«Якщо для старших дітей ще можливо організувати якісне дистанційне навчання під наглядом вчителів, то для молодших потрібна постійна увага вихователів. Окрім того, батьки повинні мати змогу продовжувати працювати, якщо роботодавці не змогли перевести їх на віддалену роботу», – сказав Валентин Мондриївський.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]