Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: У Києві виконали третину від плану підготовки до нового навчального року у школах

07 липня 2021 року, 13:28

У закладах освіти Києва триває підготовка до нового навчального року. За перший літній місяць освоєно вже третину коштів на підготовку до нового навчального року. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський під час наради з головами районних адміністрацій та начальниками районних управлінь освіти.

«За червень стан освоєння коштів із виконання загальноміських програм зріс удвічі. Наразі у 9-ти районах активно проводяться заплановані капітальні та поточні ремонти огорож в окремих закладах освіти. У середньому по цій програмі освоєно 50% виділених коштів з місцевого бюджету», – повідомив Валентин Мондриївський.

За його словами, у 2021 році у 457 закладах освіти міста районні адміністрації запланували проведення різних видів робіт – від ремонтів місць загального користування до часткового ремонту дахів. Повністю завершено роботи майже на третині об’єктів. Найактивнішими поки є Голосіївський, Дніпровський та Шевченківський райони.

Він нагадав, що на підготовку до нового навчального року з міського бюджету виділено 1,8 млрд грн, із них 1,3 млрд грн передано до бюджетів районів як до головних розпорядників коштів, які несуть відповідальність за своєчасність та якість підготовки закладів до 1 вересня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]