Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: У столичному бюджеті передбачено 1,6 млрд грн на підготовку до нового навчального року

04 березня 2021 року, 9:05

Столичні заклади освіти вже розпочали процес підготовки до нового 2021/2022 навчального року. До 1 вересня у школах мають встигнути завершити заплановані ремонтні роботи та, серед іншого, створити умови для реалізації Нової української школи. Про це повідомив в. о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський.

«У столичному бюджеті передбачено 1,6 млрд грн на підготовку до нового навчального року. У розрахунку на одну дитину в середньому це 3,3 тис. грн. Ми пішли шляхом повного забезпечення дітей усім необхідним, де безпека та комфортні умови у закладах освіти – наш пріоритет», – розповів Валентин Мондриївський.

За його словами, левову частку загального бюджету становлять кошти на виконання районними держадміністраціями десяти загальноміських програм.

«У рамках підготовки до нового навчального року традиційно в закладах освіти заплановано ремонт дахів, фасадів, харчоблоків, місць загального користування, огорож закладів освіти тощо. Вибір програм та розподіл асигнувань між ними здійснюють районні адміністрації з урахуванням індивідуальних потреб закладів освіти», – зазначила директор Департаменту освіти і науки Олена Фіданян.

Вона додала, що для якісної підготовки закладів освіти Києва до нового 2021/2022 навчального року Департаментом розроблено відповідний план заходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]