Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Валентин Мондриївський: У столичному Гідропарку з’явиться найбільший парк динозаврів в Україні (+фото)

29 квітня 2021 року, 14:37

У Києві вже 2 травня на території Гідропарку відкриють першу чергу найбільшого парку динозаврів в Україні. На відвідувачів чекають понад 100 роботизованих фігур реальних розмірів, комахи-велетні та багато іншого. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Вже цієї неділі, 2 травня, у столичному Гідропарку розмістяться роботизовані тварини льодовикового періоду, динозаври та комахи-велетні. На киян та гостей міста очікуватимуть різноманітні тематичні зони з ретельно розробленими експозиціями під кожну фігуру», – розповів Валентин Мондриївський.

Він зазначив, що Дино-парк уже побував у Буковелі, Дніпрі, Харкові, Вінниці та Рівному. Проте в Києві відкриють найбільший: із новими фігурами та захопливими сюжетами. Загальна територія парку складе 1,5 га.

«Приємно, коли бізнес ставиться відповідально до міста, у якому працює. Завдяки спільним зусиллям міської влади та організаторів Дино-парку вже відреставровано частину Гідропарку, прокладено нові доріжки, створено пішохідні зони та місця загального користування», – підкреслив Валентин Мондриївський.

Він додав, що пільговий вхід буде доступний учасникам АТО, учасникам бойових дій, дітям загиблих учасників АТО, дітям-сиротам, діткам-іменинникам, дітям з інвалідністю і супроводжуючим, кожній третій і наступній дитині багатодітної сім'ї.

Парк динозаврів на Гідропарку

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]