Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Великоднє містечко – святкові розваги від Софійської площі до Володимирської гірки

30 квітня 2016 року, 19:09

У середмісті столиці продовжує працювати Великоднє містечко. Яке простяглося від Софійської площі повз Володимирський проїзд та Михайлівську площу, аж до парку Володимирська гірка. У святковий день кияни та гості міста зможуть відвідати унікальний Фестиваль писанок, розписаних кращими майстрами з усієї України, святковий ярмарок, зону дитячих розваг.

Так на Володимирському проїзді триває великодній ярмарок, а поряд у скверах – виставка садівництва, де можна навчитися робити великодні композиції, букети, придбати насіння та саджанці.

На Михайлівській площі облаштована зона розваг для найменших. Тут вони зможуть пройти писанковим тунелем бажань, пробігти крізь лабіринт із сіна, покататися на каруселі та взяти участь у майстер-класах з писанкарства. Закінчується Великоднє містечко на території парку «Володимирська гірка».

Всеукраїнський фестиваль писанок на інші локації працюватимуть до 9 травня. Вхід – вільний.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]