Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Весна у столичному зоопарку: пелікани повернулись на озера (+фото, відео)

07 березня 2024 року, 11:49

У столичному зоопарку з приходом весни пеліканів повернули на озера. Про це повідомляє КП «Київський зоопарк».

«16 рожевих та 4 кучерявих величних птахів тепер тішаться весняним сонечком та радо зустрічають відвідувачів на своєму прекрасному озері біля Центрального входу. Тут комфортне життя пеліканів забезпечують чиста вода, природне каміння, шовковиста травичка, зелені кущі та дерева, зони для приймання сонячних ванн і відпочинку в затінку, а ще доброзичливі пернаті сусіди і звісно ж – багато свіжої смачної рибки! Тож кожного дня о 12:00 можна спостерігати за їхнім рибним ланчем, під час якого кожен птах з’їдає до 1,5 кг риби», – запрошує КиївЗоо.

Також цьогоріч працівники зоопарку додатково встановили для них дерев’яні настили та облаштували природні місця для гніздування.

Нагадаємо, що центральні квиткові каси зоопарку працюють у понеділок із 12:00 до 16:00, із вівторка до неділі – з 10:00 до 16:00. Вхід у зоопарк – до 16:00, перебування на території – до 17:30.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]