Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Від початку року через незадовільну роботу в Києві звільнили 16 керівників комунальних ЖЕД

25 вересня 2018 року, 15:21

Від початку року в Києві через незадовільну роботу, зокрема, яка стосується підготовки житлових будинків до опалювального сезону, звільнили 16 керівників житлово-експлуатаційних дільниць (ЖЕД). Про це під час розширеного засідання Колегії Київської міської державної адміністрації заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Маємо зауваження до організації роботи ЖЕД на місцях, випадки безвідповідальності людей, що відповідають за технічний стан будинкових інженерних мереж. Замість реальної роботи ми подекуди бачимо її лише на папері. Тому іншого варіанту, крім звільнення, для прибічників такого підходу в роботі бути не може», – сказав заступник голови КМДА.

Він нагадав, що у столиці працює Управління самоврядного контролю, яке системно здійснює перевірки будинків на основі звернень киян.

«За результатами таких скарг ми перевіряємо якість роботи ЖЕД. Там, де ця робота проводиться неналежним чином, ми не лише приймаємо кадрові рішення, але й здійснюємо перерахунок людям. Так, із початку поточного року киянам виконали перерахунок за послугу утримання будинків та прибудинкових територій на суму 28,7 млн грн. Однак це не той результат, якого ми прагнемо: наше завдання – якісні послуги для людей, комфорт і чистота в їхніх оселях», – пояснив Петро Пантелеєв.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]