Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Від початку року інспектори благоустрою виявили понад 12 тисяч порушень

18 березня 2021 року, 10:35

За неповні три місяці столичні інспектори благоустрою внесли понад 12 тисяч приписів та склали майже 650 протоколів за порушення у сфері благоустрою. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

«Початок року видався щедрим на опади, тож найбільше порушень інспектори фіксували за невчасно прибраний сніг та накриження. Внесли 12 тисяч приписів та склали майже 650 адміністративних протоколів, за якими порушники були оштрафовані. Також у «лідерах» – розміщені з порушеннями МАФи та гаражі, неприбране сміття й засмічені зливоприймачі», – деталізував Тимур Ткаченко.

Керівник Департаменту міського благоустрою нагадав, що після того, як інспектор склав адміністративний протокол, справа розглядається на адміністративній комісії при КМДА. Саме цей орган уповноважений визначати розмір фінансового покарання.

Відповідно до статті 152 КУпАП, порушення правил благоустрою тягне за собою накладення штрафу у розмірі 340-1360 грн – на громадян та 850-1700 грн – на посадових осіб та підприємців.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]