Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відзавтра, 15 квітня, на «синій» та «зеленій» гілках метро рух поїздів буде відновлено по обох коліях, інтервал руху у метрополітені буде скорочено до 30 хвилин

14 квітня 2022 року, 9:20

Відзавтра, 15 квітня, на «синій» та «зеленій» гілках метро буде відновлено рух поїздів по обох коліях. На «червоній» гілці по обох коліях рух буде між станціями «Академмістечко» та «Шулявська» та по одній – між станціями «Шулявська» та «Театральна». Орієнтовний інтервал руху на всіх гілках складатиме 30 хвилин. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він зазначив, що рух поїздів буде здійснюватися на «червоній» гілці від станції «Академмістечко» до станції «Театральна», на Синій гілці – від станції «Героїв Дніпра» до станції «Теремки», на зеленій гілці від станції метро «Сирець» до станції «Червоний хутір».

Наразі працюють пересадочні вузли: «Золоті ворота»-«Театральна»; «Площа Льва Толстого»-«Палац спорту». Без зупинки поїзди прослідують станції: «Майдан Незалежності» та «Кловська».

Метрополітен для перевезень пасажирів працює з 07:30 до 19:00.

Графік роботи метрополітену може оперативно змінюватися за необхідності. Підземні станції метро цілодобово приймають людей як укриття.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]