Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Видатним спортсменам столиці присуджено стипендію Київського міського голови у 2023 році

22 серпня 2023 року, 14:52

За результатами виступів на міжнародних змаганнях видатним спортсменам столиці присуджено стипендію Київського міського голови у 2023 році.

Зокрема, у переліку стипендіантів переможці, які посіли призові місця в чемпіонатах світу та Європи з таких видів спорту як фехтування, бокс, комбат дзю-дзюцу, сучасне п’ятиборство, бодібілдинг, радіоспорт і українська боротьба на поясах.

Виплачуватимуть стипендії в межах видатків, передбачених у міському бюджеті на цей рік в галузі «Фізична культура і спорт».

Таке рішення надасть можливість не лише підтримати спортсменів Києва, які успішно виступили на міжнародних змаганнях, а й сприятиме активізації роботи фізкультурно-спортивних організацій міста та якісній підготовці і участі в чемпіонатах світу, Європи, Олімпійських іграх, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]