Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відкрито конкурс на заміщення 30 вакантних посад артистів балету

07 серпня 2017 року, 13:33

Київський муніципальний академічний театр опери і балету для дітей та юнацтва оголошує конкурс на заміщення 30 вакантних посад артистів балету та 2 провідних майстрів сцени. Претенденти мають подати документи до 18 серпня.

Вакансії відкрито за такими позиціями:

  • Провідний майстер сцени – 2 штатні одиниці;
  • Артист балету вищої категорії – 15 штатних одиниць;
  • Артист балету І категорії – 11 штатних одиниць;
  • Артист балету ІІ категорії – 4 штатні одиниці.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

  • Артист балету провідний майстер сцени – повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста балету (театру) вищої категорії не менше 5 років. Видатні хореографічні та музичні здібності, бездоганна професійна майстерність, яскрава творча індивідуальність.
  • Артист балету вищої категорії – повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста балету (театру) І категорії не менше 3 років. Висока професійна майстерність, яскраві музичні, хореографічні і сценічні здібності; виконання перших і других партій в балетах.
  • Артист балету І категорії – повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст, бакалавр) та підвищення кваліфікації; для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста балету (театру) ІІ категорії не менше 2 років, для бакалавра – не менше 3 років.  Професійна майстерність, яскраві музичні, хореографічні та сценічні здібності; виконання перших і других партій в балетах, технічно складних номерів у виставах усіх жанрів.
  • Артист балету ІІ категорії – повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи. Добрі хореографічні, музичні здібності, професійна підготовка.

Програма конкурсу:

  • Урок класичного танцю, виконання фрагменту з репертуару театру.
  • На провідного майстра сцени, додатково, сольний номер.

Перелік документів: заява, особовий листок з вклеєною фотокарткою 3х4см, 

ксерокопії паспорту, трудової книжки (за наявності трудового стажу) і диплому про вищу освіту відповідного напряму підготовки, довідка з місця навчання.

Документи подаються за адресою: вул. Межигірська, 2, 2-й поверх, 217 каб. з 20 липня 2017 року до 18 серпня 2017 року. Конкурс відбудеться 30 серпня 2017 року. Телефон для довідок: 462-50-56, 425-68-24 (відділ кадрів).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]