Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відкриття щорічної виставки тюльпанів «Казки світу» відбудеться 25 квітня

17 квітня 2019 року, 18:39

Відкриття дев’ятої щорічної виставки тюльпанів на території Печерського ландшафтного парку «Співоче поле» перенесено на 25 квітня. Про це повідомили у КО «Київзеленбуд».

«Київзеленбуд» та районні управління зеленими насадженнями запрошують киян та гостей столиці до світу казок. Адже квіткові інсталяції цьогорічної виставки присвячені сюжетам відомих казок про Попелюшку, Аладіна, Золоту рибку, багряні вітрила тощо. Як обіцяють організатори, «навіть дорослі відчують себе, як у дитинстві, у дивовижному місці, де реальність зливається із казкою».

Протягом 3-ох тижнів гості «Співочого поля» зможуть побачити цвітіння понад 11 нових сортових тюльпанів загальною кількістю 180 000 квітів.

«Ми дуже раді, що маємо можливість подарувати киянам справжнє весняне свято, та сподіваємось, що вони приємно проведуть час. Адже ми підготували для цього цікаву та насичену програму», – сказав співорганізатор виставки, керівник компанії GrandEvent Денис Погорєлко.

На території експозиції також працюватимуть квітковий та хендмейд ярмарки, дитяча зона, кімната матері та дитини, мотузковий парк, розважальна програма тощо.

Місце проведення: вул. Лаврська, 33, «Співоче поле» Печерського ландшафтного парку.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: (098) 612 75 43, Ляхова Дар’я, [email protected]

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]