Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відновлено рух трамваїв маршруту №16

23 вересня 2017 року, 18:50

У зв’язку із закінченням реконструкції трамвайних переїздів у житловому масиві Оболонь на ділянці від вул. Добринінської до вул. Героїв Дніпра сьогодні, 23 вересня, з 17:00 відновлено рух трамваїв маршруту №16 «вул. Скляренка – ст. м. Героїв Дніпра» у тестовому режимі зі збільшеним інтервалом руху. Про це повідомили у КП «Київпастранс».

У тестовому режимі рух трамваїв маршруту №16 курсуватиме до кінця руху 24 вересня 2017 року, при цьому рух тролейбусів маршруту №44 «вул. Північна – просп. Степана Бандери» продовжує працювати відповідно до існуючого розкладу.

З 25 вересня 2017 року відновлюється повноцінний рух трамваїв маршруту №16 «вул. Скляренка – ст. м. Героїв Дніпра» відповідно до розкладу руху.

Ознайомитись із розкладами руху громадського наземного транспорту можна на сайті КП «Київпастранс» у розділі «Пасажирам – Маршрути та розклад руху». 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]