Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відтепер безпритульні тварини Києва отримуватимуть ветеринарну допомогу цілодобово

23 грудня 2020 року, 11:33

Київська міська лікарня ветеринарної медицини разом із клінікою «4 лапи» та Київським товариством захисту тварин «Щасливий Берег» уклали угоду про співпрацю, завдяки якій безпритульні тварини отримуватимуть екстрену допомогу цілодобово. Про це повідомила в. о. директорки КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Наталя Мазур.

«Завдяки такій співпраці безпритульні тварини зможуть розраховувати на допомогу навіть у ті години, коли клініки комунального підприємства закриті. Щодня із 20:00 до 09:00 тварин на лікування прийматиме лікарня «4 лапи», що на вулиці Теодора Драйзера, 8. Це приватна ветеринарна клініка, послуги якої оплачує громадська організація «Щасливий Берег». У разі, якщо після надання екстреної допомоги тварина потребуватиме подальшого лікування, то зранку ми перевеземо її до себе, отримавши у колег вичерпну інформацію про стан та проведені заходи. Звернутися у вечірній та нічний час до наших партнерів зможуть як опікуни тварин, так і небайдужі громадяни за потреби», – повідомила Наталя Мазур.

Угода між сторонами діятиме до 31 грудня 2021 року, однак якщо ініціатива виявиться ефективною, її обов’язково буде продовжено.

Нагадаємо, що нещодавно комунальні підприємства із захисту тварин Києва та Кривого Рогу підписали меморандум про співпрацю.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]