Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Відучора відновила роботу муніципальна книгарня «Сяйво книги» та кав'ярня «Сяйво кави»

25 травня 2022 року, 8:48

Відучора, 24 травня, відновила роботу муніципальна книгарня «Сяйво книги» та кав'ярня «Сяйво кави». Про це в ефірі телеканалу «Київ» повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«У столицю поступово повертаються містяни і місто потроху оживає. Відкриваються магазини, кав’ярні та кафе. Відновили роботу Муніципальна книгарня «Сяйво книги» та муніципальна кав’ярня «Сяйво кави». Тож із 24 травня усі охочі можуть поповнити свою книжкову поличку новими книгами, а також випити кави у центрі міста», – розповів Микола Поворозник.

Найстарша в Україні, поки що єдина в місті, муніципальна книгарня «Сяйво книги» чекає на гостей за адресою вул. Велика Васильківська, 6 з 10:00 до 18:00, без перерви на обід.

Нагадаємо, на постійній основі у книгарні «Сяйво книги» надається знижка 20% на весь асортимент книгарні та знижка 10% в кав’ярні «Сяйво кави» на всю продукцію для власників «Картки киянина».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]