Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Випускники столичних закладів професійної освіти пройдуть атестацію онлайн

23 червня 2020 року, 14:17

У столичних закладах професійної (професійно-технічної) освіти підсумкова атестація традиційно відбудеться у форматі онлайн-тестування. Такий варіант іспиту Київ, єдиний в Україні, запровадив ще 3 роки тому.

Цьогоріч онлайн-тестування Державної кваліфікаційної атестації для контролю якості професійно-теоретичної підготовки, рівня професійних знань, умінь та навичок у столиці проходитимуть близько 850 випускників 17 закладів освіти.

Випускники навчалися за 13 професіями: кухар, кондитер, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів категорії «С»,«С1», електрозварник ручного зварювання, токар, штукатур, лицювальник-плиточник, маляр, агент з організації туризму, адміністратор, секретар керівника (організації, підприємства, установи), обліковець з реєстрації бухгалтерських даних.

Нагадаємо, що навчальний рік у закладах професійної освіти традиційно завершується державною кваліфікаційною атестацією (іспитом).

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]