Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: 19 серпня о 23:30 відкриють рух вулицею Богдана Хмельницького від Хрещатику до Володимирської

19 серпня 2023 року, 18:37

19 серпня о 23:30 буде відкритий після ремонту рух вулицею Богдана Хмельницького від Хрещатику до вулиці Володимирської. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні, 19 серпня, о 23:30, відкриємо рух вулицею Богдана Хмельницького від Хрещатику до вулиці Володимирської. Загалом на цій ділянці відремонтували майже 9,3 тис. кв. м. гранітного мощення. Всі роботи виконали в рамках експлуатаційного утримання. Дорожники ліквідували численні просідання, колійність й інші нерівності покриття. Для зручності пішоходів на оновленій ділянці вулиці облаштували додатковий наземний перехід біля станції метро «Театральна». Цей та інші переходи вимостили із контрастної червоно-білої бруківки, яка слугує замість звичайної розмітки», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]