Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «2016 рік був складним, але ми змогли зробити набагато більше, ніж у 2015»

29 грудня 2016 року, 17:37

2016 рік був непростий, але столична влада змогла зробити набагато більше, ніж у попередньому році. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив у ефірі «Радіо Київ», підбиваючи підсумки року.

«2016 рік був непростий, складний, але ми змогли зробити набагато більше змін. І кияни бачать це – відкриття шкіл, дитячих садків, інфраструктурних об’єктів», – зазначив Віталій Кличко.

Міський голова зазначив, що 2016 рік – це рекордне збільшення доходів бюджету Києва, рекордна кількість відремонтованих доріг, відкриті нові школи і дитячі садки.

«Гроші, які Київ заробляє, ми будемо вкладати, щоб кияни бачили і відчували, що місто змінюється», – наголосив мер.

Серед найбільших досягнень столичної влади за 2016 рік Віталій Кличко назвав масштабний ремонт доріг, відкриття дитсадків, парків і скверів, завершення реконструкції велотреку, а також наповнення міського бюджету.

«Ми збільшили бюджет на 30%. Це 7 млрд грн. Більше того, ми закрили частину боргів столиці, які нам дісталися в спадок. Якщо минулого року вони становили 24 млрд, то сьогодні – 13,5 млрд грн, тобто майже вдвічі менше. Можливо, цього і не відчутно, але це – оздоровлення організму нашого міста. Тільки по відсотках Київ платив більше 1 млн грн в день! За місячні відсотки ми могли б збудувати дитсадок», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]