Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко анонсував відкриття нового парку на Троєщині (+відео)

13 вересня 2018 року, 13:38

Мер Києва Віталій Кличко анонсував відкриття нового парку на Троєщині. На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Віталій Кличко розмістив відеоролик, де показав, як тривають роботи з облаштування нової зони відпочинку.

«Друзі! Ми продовжуємо оновлювати занедбані та створювати нові сучасні зони відпочинку в столиці. Невдовзі відкриємо першу чергу нового парку на Троєщині, вздовж проспекту Шухевича», – написав Віталій Кличко.

За словами мера, на об’єкті ще киплять роботи, але троєщинці вже приходять подивитися і прогулятися зеленою зоною, яку закінчують облаштовувати.

«Новий парк буде площею понад 9 гектарів. Перша черга, яку невдовзі презентуємо, – майже 2,5 гектари. Вже облаштовані прогулянкові доріжки, велодоріжки, також проклали доріжки із ФЕМ на прилеглій до парку прибудинковій території», – розповів Віталій Кличко.

У новому парку встановили освітлення, лави та урни, 2 дитячих майданчики, майданчик для ворк-ауту, розчистили озеро, біля якого розташована зона відпочинку, закінчують облаштування газону.

«Київ змінюється і стає ще гарнішим!», – зазначив мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]