Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Біличанський ліс остаточно повернули громаді Києва

13 березня 2024 року, 15:26

Верховний Суд залишив у силі постанову Шостого апеляційного адміністративного суду, яким громаді столиці повернуто 3 000 гектарів Біличанського лісу. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Біличанський ліс остаточно повернули громаді Києва. Верховний Суд залишив у силі постанову Шостого апеляційного адміністративного суду, яким громаді столиці повернуто 3 000 гектарів Біличанського лісу. Юристи Департаменту земельних ресурсів КМДА, які діяли від імені Київради, забезпечили захист прав громади Києва та домоглися скасування в судах рішення Бучанської районної ради. Ним передбачалось неправомірне збільшення Коцюбинського за рахунок території столиці, а саме Біличанського лісу, який є частиною НПП «Голосіївський», – написав Віталій Кличко.

Нагадаємо, що у 2021 році смт Коцюбинське незаконно розширило свої території за рахунок Біличанського лісу. Бучанська районна рада намагалася забрати в киян ліс, щоб віддати його під забудову. Але столична влада відстояла інтереси киян у судах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]