Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Для запуску Подільсько-Воскресенського мосту потрібні значні інвестиції»

19 липня 2016 року, 9:58

Про метро на Троєщину можна буде говорити лише після запуску Подільсько-Воскресенського мосту. А для завершення його будівництва потрібні значні інвестиції. Про це в інтерв'ю каналу Newsone заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Міст ми запустимо. Я взяв на себе це завдання. Наразі непроста ситуація», – сказав Віталій Кличко. Він зауважив, що Києву необхідні значні кошти для того, щоб завершити будівництво, однак в бюджеті столиці, на жаль, таких коштів немає.

Віталій Кличко нагадав, що разом з делегацією німецьких експертів та підприємців на чолі з Державним секретарем Федерального міністерства транспорту і цифрової інфраструктури Німеччини Райнером Бомбою нещодавно оглядали Подільсько-Воскресенський міст та обговорювали перспективи завершення його будівництва. За словами мера столиці, восени почне роботу спільна українсько-німецька група з добудови Подільсько-Воскресенського мосту.

«За умови належного фінансування нам потрібно приблизно 3 роки, щоб запустити міст. А потім можна буде говорити вже і про метро. Бо без мосту запустити метро на Троєщину ми не зможемо. Будуть гроші, тоді ми зможемо точно сказати, коли запустимо міст», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]