Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко доручив перевірити ліцензії і стандарти роботи приватних перевізників, маршрутки яких працюють в столиці

04 листопада 2017 року, 14:49

Мер Києва Віталій Кличко доручив Департаменту транспортної інфраструктури КМДА разом з Державною службою України з безпеки на транспорті провести комплексну перевірку ліцензій і відповідність їм умов та стандартів роботи приватних перевізників, маршрутні таксі яких працюють у столиці.

«Трагедія, яка сталася в суботу на Героїв Дніпра, де маршрутка на зупинці громадського транспорту вбила двох людей, вимагає від нас жорстких дій. Я доручив перевірити наявність ліцензій у всіх приватних перевізників, маршрутки яких працюють в Києві, та технічний стан цих транспортних засобів. А також – наскільки умовам ліцензій відповідають умови роботи водіїв, їх професійний стаж, контроль стану здоров‘я водіїв, які виїжджають на маршрути і перевозять пасажирів. Я переконаний, усі безвідповідальні і недобросовісні перевізники мають бути позбавлені ліцензій. Ми не можемо наражати пасажирів на небезпеку, і ті перевізники, які не дотримуються стандартів роботи, підуть з ринку перевезень», – наголосив мер столиці.

Також Віталій Кличко доручив перевірити і стандарти роботи та технічний стан комунальних маршруток.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]