Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Інформація про провадження ДБР – роздута і маніпулятивна»

24 липня 2019 року, 10:15

Мер Києва Віталій Кличко назвав інформацію про кримінальне провадження Державного бюро розслідувань і про суть справи – маніпулятивною і умисно роздутою.

«Спочатку «вкинули» від юристки-партнерки Портнова. Не пішло. Тепер, із подачі вже самого Портнова, розповсюдили у ЗМІ брудну маніпуляцію. І Андрій Портнов – юрист, колишній заступник глави Адміністрації президента-втікача Януковича, а тепер – новоявлений «викривач», – не може не знати, що ця «справа» лопне, як мильна булька. І інспірована вона тільки заради медіаефекту. Хочу підкреслити, я як мер столиці дію виключно у правовому полі. А тепер, пане Портнов, чекайте відповіді від ДБР. Переконаний, розберуться швидко. Також цікаво, чи так само широко розповсюдите їх відповідь?» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]