Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко ініціював створення робочої групи від Асоціації міст України, щоб напрацювати необхідні поправки до проекту бюджету-2017 і передати їх бюджетному комітету парламенту

27 вересня 2016 року, 13:42

У рамках Асоціації міст України буде створена робоча група, яка оперативно напрацює поправки до проекту Державного бюджету-2017 і зустрінеться з профільними міністрами та представниками бюджетного комітету Верховної Ради, щоби нагальні питання міст України отримали своє відображення в проекті основного фінансового документу країни на наступний рік. Про це заявив мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко під час засідання Правління Асоціації.

«До 1 жовтня бюджетний комітет Верховної Ради приймає поправки до проекту бюджету на 2017-й рік. Я пропоную сформувати делегацію (робочу групу) від Асоціації міст, яка повинна оперативно напрацювати поправки до проекту бюджету і зустрітися з представниками бюджетного комітету і профільними міністрами (освіти, охорони здоров’я, ЖКГ, соцполітики, фінансів) та озвучити наші питання й проблеми, які вимагають розв’язання. Сподіваюсь, міністри нас підтримають. Якщо ні – будемо звертатися та зустрічатися з прем’єр-міністром», – наголосив Віталій Кличко.

На засіданні правління Асоціації міст також було ухвалене рішення – доручити відповідній робочій групі сформувати перелік міст, де склалася критична ситуація з підготовкою до опалювального сезону та надати цей перелік міністру ЖКГ і прем’єр-міністру.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]