Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Кінотеатр «Київ» працюватиме виключно за профілем»

16 січня 2019 року, 17:55

Кінотеатр «Київ» буде працюватиме виключно за профілем – як кінотеатр. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко, відповідаючи на питання журналістів.

За його словами, жодних торговельно-розважальних центрів у цьому приміщенні не буде. А всі чутки щодо «Києва» Віталій Кличко назвав спекуляцією зацікавлених осіб.

«Сьогодні за оренду приміщення кінотеатру «Київ» до міського бюджету сплачують щомісяця усього 47 тисяч гривень. Договір із нинішнім орендарем був укладений ще у 1999 році. І сьогодні є ринкова вартість оренди такого приміщення у центрі міста. Вона набагато вища. Я наголошую – кінотеатр «Київ» має працювати ефективно, прозоро і на користь столичної громади. Все інше – нібито про зміну профілю діяльності – спекуляції», – сказав Віталій Кличко.

Мер столиці нагадав, що вже оголосили відкритий конкурс на право оренди майнового комплексу кінотеатру. У конкурсі можуть брати участь будь-які підприємці, у тому числі і попередній орендар. Кілька заявок міська влада вже отримала.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]