Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ надав гуманітарну допомогу персоналу підприємств Чорнобильської зони

22 травня 2022 року, 15:00

Столиця, на прохання Державного агентства України з управління зоною відчуження, надала гуманітарну допомогу персоналу підприємств та установ Чорнобильської зони. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«18 тонн продуктів харчування, воду та два електрогенератори вже доставили і передали для персоналу підприємств та установ зони відчуження. Сьогодні в Чорнобилі працюють над подолання наслідків вторгнення та тимчасової окупації російськими варварами. Відновлюють роботу підприємств та організацій, що здійснюють діяльність з поводження із радіоактивними відходами та іншими видами відходів, як у зоні відчуження, так і зоні безумовного відселення. Київ сьогодні, чим може, намагається допомогти різним регіонам України. Разом ми вистоїмо! Разом переможемо!  Слава Україні!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]