Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ навіть у складній ситуації воєнного стану продовжує надавати ключові послуги мешканцям столиці

17 березня 2022 року, 17:18

Київ навіть у складній ситуації воєнного стану продовжує надавати ключові послуги мешканцям столиці. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі всеукраїнського цілодобового телемарафону «Єдині новини», який об’єднав телеканали України.

«Усі ключові напрямки життєзабезпечення міста об’єкти критичної інфраструктури столиці працюють. Надаємо людям послуги тепло- та водопостачання, газопостачання. Є світло. Громадський транспорт в обмеженому режимі, але працює. Також ми продовжуємо надавати допомогу всім, хто її потребує. Для цього був створений Гуманітарний штаб міста. І ми вже відпрацювали алгоритм дій, який дозволяє оперативно реагувати на потреби людей», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що через дії агресора місто зазнає величезних втрат, які вимірюються вже мільярдами гривень.

«Економіка столиці дуже постраждала. Багато підприємств не працюють. Багато людей покинули місто. Це пов’язано  з намаганням орків захопити столицю. Місто Київ – основна ціль ворога. І якщо Росія думає, що своїми ракетними ударами посіє паніку і змусить нас здатися, то вона глибоко помиляється. Люди обурені і рішуче готові дати відсіч агресору. Перемога буде за нами! Бо ми на своїй землі!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]