Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ отримав престижну нагороду «World Smart City Award Special Recognition» за додаток «Київ Цифровий»

16 листопада 2022 року, 15:36

Київ отримав престижну нагороду «World Smart City Award Special Recognition» за міський застосунок «Київ Цифровий». Нагородження відбулося на конгресі Smart City Expo в Барселоні. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Київ отримав нагороду «World Smart City Award Special Recognition» за міський застосунок «Київ Цифровий». Нагородження відбулося на конгресі Smart City Expo в Барселоні. Це – найбільша щорічна світова подія, де обговорюють досвід і досягнення в створенні «розумних» міст та відзначають найкращі інноваційні міста і прокети», – написав Віталій Кличко.

Цього року столицю України відзначили серед багатьох міст із різних країн світу. Київ отримав визнання за свої здобутки в розвитку системи «розумного» муніципального управління.

«На жаль, я не зміг отримати премію особисто, але незабаром вона вже приїде в Київ. Не зважаючи на всі спроби агресора зламати нас, ми продовжуємо впроваджувати цифрові технології для забезпечення киян онлайн-сервісами, для посилення безпеки, створення системи мобільності в місті. Нові виклики роблять Київ ще більш стійким, технологічним і сильним!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]