Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київ розпочав готувати логістичну базу для прийому вакцини від коронавірусу

07 грудня 2020 року, 12:14

Київ розпочав готувати логістичну базу для прийому вакцини від коронавірусу. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-брифінгу.

«Сьогодні всі країни борються зі стрімким розповсюдженням вірусу. Зокрема, деякі держави – для упередження захворювання – вже невдовзі розпочнуть вакцинацію громадян. Як ми знаємо, вакцину від коронавірусу замовив і уряд України. Інформації щодо того, коли вона надійде та в якій кількості, ми поки що не маємо. Але готуємося до цього. В столиці є спеціалізоване комунальне підприємство, що може забезпечити логістику транспортування та зберігання вакцини. А медзаклади – саму процедуру вакцинації», – додав він.

За словами Віталія Кличка, у столичних медзакладах первинної ланки працюють кабінети щеплень – із медперсоналом та обладнанням для зберігання вакцини. За необхідності місто готове придбати додаткове обладнання та провести навчання для медпрацівників щодо вакцинації проти коронавірусу. Тож коли вакцина з’явиться в Україні, столиця буде готова одразу розпочати вакцинацію.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]