Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Київрада присвоїла звання «Почесний громадянин Києва» Ліні Костенко та Валерію Залужному (+відео)

08 травня 2024 року, 16:11

Київрада на сьогоднішньому засіданні присвоїла звання «Почесний громадянин Києва» двом людям, які є справжніми моральними авторитетами для киян і всіх українців, – Ліні Костенко та Валерію Залужному. Про це повідомив у своєму Telegram-каналі мер Києва Віталій Кличко. Та оприлюднив фото.

«Сьогодні столиця, рішенням Київради, висловила свою шану та повагу і нагородила званням «Почесний громадянин Києва» двох людей, які є справжніми моральними авторитетами для киян і всіх українців, – Ліну Костенко та Валерія Залужного. Ліна Василівна протягом багатьох років уособлює незламність та вільну й талановиту душу українців. Дух свободи та сміливості! Валерія Федоровича ми відзначали за його особисті заслуги під час оборони столиці та в захисті державного суверенітету і свободи України. Був дуже радий вручити відзнаки Ліні Костенко та Валерію Залужному вдома у Ліни Василівни», – написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]