Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київрада ухвалила важливе для інвесторів «Укрбуду» рішення»

23 липня 2020 року, 15:17

Сьогодні Київрада ухвалила рішення про звільнення від пайової участі об’єктів «Укрбуду». Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що це дозволить «Київміськбуду» взятися за добудову ще шести об’єктів, у яких своє житло отримають тисячі людей.

«Я розумію, що таке рішення щодо «Укрбуду» – не оптимальне. Але ми повинні його ухвалити. Бо потрібно допомогти ошуканим людям. Тим паче, що пайова участь за кілька місяців буде скасована для всіх забудовників по всій Україні», – наголосив Віталій Кличко.

Він також зазначив, що парламент має терміново розглянути низку законопроектів, які б унеможливили подібні ситуації із недобросовісними забудовниками.

«Ми вже втомилися від того, що постійно чуємо різні прізвища – Войцеховський, Паливода, Микитась. Назви таких компаній, як «Укрбуд», «Аркада». Ми постійно вирішуємо проблеми, що виникають через недобросовісних забудовників. Бо ошукані люди приходять до нас. Вони кажуть, що вклали кошти, а їх ошукали. А це відбувається знаєте чому? Бо в нас забудовники можуть без гарантій банку продавати квадратні метри, що існують часто тільки на папері», – підкреслив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]