Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київрада звільнила заклади громадського харчування, які мають літні та сезонні майданчики, від сплати пайової участі»

23 липня 2020 року, 19:01

Депутати Київради ухвалили рішення про скасування сплати пайової участі для літніх та сезонних майданчиків кафе і ресторанів. А також – для бізнесу, що здійснює діяльність у засобах пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі та об’єктах сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі. Вони платитимуть символічну 1 гривню.

Для літніх майданчиків біля ресторанів та бізнесу, що здійснює діяльність у засобах пересувної торговельної мережі та об’єктах сезонної пересувної торговельної мережі, ця норма діятиме до кінця жовтня цього року. А для сезонних майданчиків кафе і ресторанів – до кінця року.

Якщо ж підприємці вже сплатили пайову участь до вступу в дію рішення Київради – ці кошти будуть зараховані як сплата пайової участі на наступний період (рік).

«Ми розуміємо, що малий і середній бізнес – це основа економіки міста. І його треба підтримувати та заохочувати. Сьогодні складно всім. Кілька місяців ресторани та кафе не працювали. І отримали шалені збитки. Ми повинні створити сприятливі умови для роботи бізнесу в столиці. І, переконаний, спільними зусиллями та конструктивною співпрацею ми цю кризу подолаємо», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]