Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Київтеплоенерго» поетапно відновлює теплопостачання споживачам після ракетних ударів по критичній інфраструктурі столиці

09 березня 2023 року, 15:22

КП «Київтеплоенерго» поетапно відновлює теплопостачання споживачам після ракетних ударів по критичній інфраструктурі столиці. Вже відновили постачання тепла в 300 житлових будинків. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Київтеплоенерго» поетапно відновлює теплопостачання споживачам після ракетних ударів по критичній інфраструктурі міста. Вже відновили постачання тепла в 300 житлових будинків. Тривають роботи з перепідключення до інших теплоджерел усіх споживачів, які залишились без тепла. В основному, це будівлі в центрі та на лівому березі столиці. Відновлення теплопостачання відбувається поетапно з урахуванням технічних особливостей мереж та обладнання», – зазначив Віталій Кличко.

За його словами, через знеструмлення котелень КП «Київтеплоенeрго» застосувало екстрені алгоритми реагування. Більше половини котельних міста переключили на альтернативні джерела електропостачання – генератори.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]