Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Лікарні і пологові будинки столиці працюють. Протягом останніх восьми днів у Києві народилися 390 малюків: 199 хлопчиків та 191 дівчинка

04 березня 2022 року, 12:53

Усі лікарні і пологові будинки столиці працюють. Протягом останніх восьми днів у Києві народилися 390 малюків: 199 хлопчиків та 191 дівчинка. Про це Віталій Кличко заявив у своєму відеозверненні.

“Лікарні міста всім необхідним забезпечені. Працюють. Лікарі перебувають на бойовому чергуванні. Пологові будинки столиці теж працюють і протягом останніх восьми днів у Києві народилися 390 малюків: 199 хлопчиків та 191 дівчинка”, – повідомив Віталій Кличко.

Також за словами мера Києва, у Київському зоопарку народився лемур, якого назвали Байрактаром.

Разом із тим Віталій Кличко нагадав, що у столиці працює гуманітарний штаб. Усі контакти штабу – на сайті КМДА. І для тих, хто хоче допомогти. І для людей, яким сьогодні потрібна допомога.

“Зберігаємо витримку! Допомагаємо чим можемо людям, які поруч! Тримаємо Київ! Разом вистоїмо! Слава Україні!” – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]