Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Ми не чекали заяв і звернень державної влади для того, аби допомагати бізнесу

19 березня 2021 року, 23:33

Місцева влада не чекала звернень державної влади для того, аби допомагати малому та середньому бізнесу. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

«Ми не чекали звернень представників державної влади  для того, щоб допомагати столичному бізнесу. У минулому році, розуміючи наскільки складна ситуація, ми звільнили бізнес від сплати пайової участі, вдвічі зменшили вартість оренди комунальних площ, надали інші преференції  підприємцям. І робимо все для того, щоб допомогти малому і середньому бізнесу, який багато втратив у цих складних умовах», – сказав Кличко. 

Він підкреслив, що допомога бізнесу від  державної та місцевої влади має бути справедливою.

«Не будемо нагадувати, наскільки зменшились місцеві бюджети. Держава обов’язково повинна допомогти малому і середньому бізнесу. Це вкрай важливо! Без перекладання відповідальності виключно на місцеві бюджети – взяти і допомогти. Цього очікує бізнес», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]