Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Ми пам’ятаємо та шануємо подвиг усіх патріотів, які боролися за Україну і поклали за неї своє життя

29 січня 2021 року, 12:17

Мер Києва Віталій Кличко закликав українців вшанувати пам’ять героїв, які віддали свої життя за Україну та її незалежність у бою під Крутами. Про це він заявив під час онлайн-брифінгу.

«Сьогодні ми вшановуємо пам’ять юних героїв, студентів, які в 1918-му році віддали свої життя за Україну та її незалежність. Тоді кілька сотень київських курсантів і козаків «Вільного козацтва» увпродовж 5 годин захищали під Крутами підступи до Києва від кількатисячного підрозділу російської Червоної гвардії. Опір героїв дозволив затримати наступ російських сил на Київ. Сьогодні сучасні герої знову захищають українську землю від агресора. Ми знову відстоюємо незалежність нашої держави. І ми пам’ятаємо та шануємо подвиг всіх патріотів, які боролися за Україну і поклали за неї своє життя», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]