Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми повинні продемонструвати, що українці – свідомі громадяни і цивілізована нація»

19 квітня 2019 року, 14:20

Під час другого туру виборів Президента України, що відбудеться цієї неділі – 21 квітня, українці повинні продемонструвати, що вони – свідомі громадяни і цивілізована нація. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у відеозверненні, яке опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Хочу звернутися до вас як громадянин України, як мер столиці. Усі, хто підуть голосувати, зроблять вільний вибір на демократичних президентських виборах. І другий їх тур має відбутися так само спокійно, законно, без маніпуляцій і фальсифікацій. Це дуже важливо – забезпечити прозорість, законність, порядок», – зазначив Віталій Кличко.

За словами мера Києва, до виборів Президента України, без перебільшення, прикута увага всього світу. Відтак, українці не повинні піддаватися на можливі провокації.

«Ми, українці, повинні продемонструвати, що ми – свідомі громадяни та цивілізована нація. Ми не повинні піддаватися на провокації і виявляти зайвих емоцій. Адже кожен із нас обирає майбутнє нашої держави», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]