Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Ми робимо все, щоб до кінця цього року відкрити нову ділянку Великої Кільцевої та транспортну розв’язку на вулиці Богатирській (+фото, відео)

30 серпня 2021 року, 14:04

Місто робить все, щоб до кінця цього року відкрити автосполучення новою ділянкою Великої Кільцевої від проспекту Маршала Рокоссовського до вулиці Богатирської та транспортною розв’язкою на вулиці Богатирській. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час перевірки робіт з будівництва об’єкту.

«Будівництво цього об’єкту планували ще в 2008 році. І тільки ми знайшли можливості і розпочали його зводити. Підрядники запевнили мене, що до кінця цього року ми зможемо відкрити цей важливий об’єкт і транспортне сполучення ним. Бо ми розуміємо, що без розбудови автошляхів навколо багатомільйонного міста ми не вирішимо проблеми великого навантаження на дороги в столиці. Уявіть, тільки за добу в Київ в’їжджає до 50 тисяч вантажних авто. Що негативно позначається на трафіку та екологічній ситуації в місті. І велика частина цього транспорту – транзитна», – наголосив Віталій Кличко.

У планах –  добудувати шляхопровід над залізничним переїздом і шляхопровід над вулицею Богатирською та з’їзди з нього.

Також на об’єкті прокладуть всі необхідні інженерні комунікації. Побудують великий підземний пішохідний перехід. Встановлять і великий шумозахисний екран, аби мешканці навколишніх будинків не відчували дискомфорту.

«Також хочу зазначити, що місто розпочало ремонтні роботи на кількох ділянках Великої Кільцевої, які з балансу області нарешті передали на баланс столиці. І тепер ми можемо оновити і ці частини великого магістрального об’єкту. Сьогодні активні роботи тривають ділянці від Одеської площі до вулиці Ватутіна. Десятиліттями там тільки «латали» ями. Тепер, у рамках капітального ремонту, ця частина «втомленої» дороги, фактично, відбудовується заново. А це – майже три кілометри шестисмугової дороги», – зазначив Віталій Кличко.

Інспекція робіт на новій ділянці Великої Кільцевої дороги та транспортній розв’язці на вулиці Богатирській

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]