Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Арочну конструкцію Подільсько-Воскресенського мосту опустять у проектне положення до кінця жовтня

15 жовтня 2020 року, 12:21

До кінця жовтня арочну конструкцію Подільсько-Воскресенського мосту опустять у проектне положення. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання із соцмереж.

«Встановлення арочної конструкції у проектне положення – процес тривалий. Треба врахувати все. Контролювати до сантиметрів, як поводить себе і опускається багатотонна конструкція. Для того, щоб опустити міст на постійні опори, використовують надпотужні домкрати. І цей процес завершать за сприятливих погодних умов наприкінці жовтня. Для підтримки конструкції змонтували 68 нових вантів, виготовлених у Німеччині», – сказав Віталій Кличко.

Виконали на мостовому переході і роботи з улаштування мережі зовнішнього освітлення та декоративної підсвітки. Також триває процес встановлення металевих конструкцій для з’їздів на вулицях Верхній та Нижній вал.

На лівоповоротному з’їзді з мостового переходу на Рибальський півострів завершують влаштування дорожнього полотна.

«На лівому березі встановили фундаменти та опори шляхопроводу через залізницю. На ділянці від вулиці Центральної Садової до перетину із залізницею, тривають роботи з влаштування насипу», – повідомив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]