Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми робимо все, щоб повернути басейн «Чайка» у власність громади»

28 вересня 2018 року, 13:53

Міська влада робить все, щоб повернути басейн «Чайка» у власність громади та привести спортивний об’єкт до належного стану. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у коментарі журналістам після відкриття парку «Сирецький» у Шевченківському районі столиці.

Він нагадав, що в 2001 році на території Сирецького парку була приватизована будівля басейну «Чайка». Після цього басейн закрили, і вже багато років приміщення руйнується.

«Ми звернулися до власника, щоб він повернув басейн у комунальну власність чи за свої кошти відремонтував об’єкт, – зазначив Віталій Кличко. – Ми знаємо про плани побудувати тут хмарочос на 25 поверхів. І не допустимо цього. Тут буде басейн. Ми повернемо приміщення громаді, як повернули раніше Київський велотрек, парк «Наталка», інші об’єкти», – додав він.

За словами міського голови, столична влада звернулася до прокуратури щодо законності приватизації басейну «Чайка». Прокуратура порушила кримінальну справу.

«Наше завдання, щоб діти і дорослі, які мешкають у цьому районі, мали можливість плавати в басейні, займатися спортом. І ми робимо все, щоб повернути в муніципальну власність цей об’єкт. На місці стадіонів та парків не повинні виростати хмарочоси», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]