Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми зробимо все, щоб провести фінал Ліги чемпіонів УЄФА на такому ж високому рівні, як і Євробачення»

02 лютого 2018 року, 20:15

Столична влада зробить все, щоб провести фінал Ліги чемпіонів УЄФА на такому ж високому рівні, як і Євробачення-2017. Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив мер Києва Віталій Кличко.

«У травні цього року у нас відбудеться фінал Ліги чемпіонів УЄФА. Ми готуємося до проведення і очікуємо велику кількість гостей», – сказав Віталій Кличко.

Він підкреслив, що за оцінками експертів до Києва приїдуть 70-80 тисяч вболівальників.

«І ми повинні бути готові провести цей захід на такому ж високому рівні, як і Євробачення минулого року», – сказав Віталій Кличко.

Він наголосив, що саме від рівня організації подібних заходів залежатиме збільшення туристичного потоку до нашого міста.

«Про Київ будуть говорити, до нас будуть приїжджати. І моє завдання, як мера столиці, – залучати до Києва якомога більше різних міжнародних заходів: спортивних, музичних, культурних, бізнесових, щоб презентувати наше місто», – зауважив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]