Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Міська влада продовжує забезпечувати життєдіяльність Києва. Але столиця живе під загрозою вторгнення і готується дати відсіч агресору (+відео)

10 березня 2022 року, 17:52

Міська влада продовжує забезпечувати життєдіяльність Києва. Але столиця живе під загрозою вторгнення. Тому влада Києва продовжує, разом з військовими та теробороною, дбати про укріплення міста, щоб дати відсіч агресору. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у своєму відеозверненні.

«Міська влада продовжує забезпечувати життєдіяльність міста. Комунальні служби працюють. Тепло, вода, світло, інтернет в столиці є. Працюють більшість аптек і продуктових магазинів. Але столиця живе під загрозою вторгнення. Тому ми продовжуємо разом з військовими, теробороною дбати про укріплення Києва. Забезпечуємо наших захисників їжею, спорядженням, яке надходить допомогою від друзів Києва та України. Ми готуємося, щоб дати відсіч агресору, який рветься до серця держави», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]