Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Місто робить все, щоб утримувати критичну інфраструктуру в належному стані

27 листопада 2023 року, 18:35

Столиця продовжує активно допомагати військовим. Але не можна допустити занепаду міста, інфраструктуру якого потрібно утримувати в належному стані. І столична влада все для цього робить. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

«Так, ми повинні робити все для підтримки ЗСУ, і столиця активно допомагає військовим. Але ми не повинні допустити занепаду у наших містах, містечках та селищах. Інфраструктуру, особливо критичну, потрібно утримувати в належному стані. Мешканцям необхідно надавати важливі сервіси. Люди, які працюють на комунальних підприємствах та в установах міста, повинні мати роботу. Потрібно й прибирати вулиці, ремонтувати пошкоджену інфраструктуру. Місто має жити, працювати. Це потрібно і тим, хто наближає перемогу в тилу, і бійцям, які сьогодні на передовій, бо тут живуть їх сім’ї, діти, близькіії», – зазначив мер Києва.

«Тому необхідно утримувати в належному стані всі механізми міста. Об’єкти, які ми робили і робимо цього року – це ті, де роботи розпочали до широкомасштабної війни. І їх треба завершити! А дороги, шляхопроводи – це критична інфраструктура. І від їх стану залежить і те, чи вчасно доїде до пацієнта швидка. Чи оперативно будуть на місці екстрені служби, рятувальники під час надзвичайної ситуації», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]