Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко на останньому засіданні Київради 8-го скликання подякував депутатам, які ухвалювали рішення, важливі для міста і киян

24 вересня 2020 року, 13:04

Мер Києва Віталій Кличко на початку останнього засідання Київської міської ради 8-го скликання подякував депутатам, які ухвалювали рішення, важливі для міста і киян.

«Сьогодні останнє засідання Київради 8-го скликання. Ми 5 років працювали і ухвалювали рішення задля розвитку столиці і комфорту її мешканців. Конгрес місцевих і регіональних влад Ради Європи визнав у 2018-2019 роках Київську міську раду найефективнішою місцевою радою. Два роки поспіль ми отримували нагороду «12 зірок», що присуджують найкращим європейським муніципалітетам чи громадам, які демонструють значні досягнення місцевої влади у залученні громади до розвитку місцевої демократії. Я дякую всім депутатам, які працювали на благо Києва і киян!» – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що за свою каденцію Київрада провела 74 пленарних засідання – 131 пленарний день. Депутати розглянули і ухвалили загалом майже 10 тисяч рішень. Провели в залі засідань понад 1000 годин, спільно працюючи над вирішенням питань, важливих для міста та киян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]