Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко нагадав, що реконструкція Київського зоопарку триває, а також показав, як там годують хижаків (+відео)

25 січня 2020 року, 10:32

Мер Києва Віталій Кличко нагадав, що реконструкція першої черги Київського зоопарку триває і показав, як працівники зоопарку годують хижих звірів: тигрів та левів.

Відео мер розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Роботи з реконструкції першої черги столичного зоопарку тривають і взимку. Щоб уже навесні відвідувачі змогли оцінити нову вхідну групу, яка тепер буде на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічної. Також відкриють новий універсальний вольєр для тварин і птахів та приматник. До кінця ж наступного року в Київському зоопарку з’явиться підземний океанаріум», – написав Віталій Кличко.

Також мер зазначив, що життя мешканців зоопарку йде своїм звичаєм.

«Хижакам, наприклад, аби вони не нудьгували, фахівці створюють ситуацію «полювання на здобич». Можуть покласти у вольєрах левів, тигрів, вовків та гієн м’ясо десь на високу колоду, а десь – підвісити на мотузку. І звірі, як у природних умовах, добувають собі їжу», – розповів у дописі до відео Віталій Кличко.

Він зауважив, що відвідувачів узимку, зважаючи на погоду, в зоопарку небагато. Але мешканці зоопарку завжди раді гостям, які приходять подивитися на них, сфотографуватися.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]